STOFFERING

Appartementen in De Kade laten voorzien van een vloer.

Alle appartementen in De Kade zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van De Kade in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en het laminaat voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

 

Welke afname opties heb ik?

Wil je een vloer afnemen via Hügge, dan heb je twee verschillende afname opties, namelijk;

  • Volledig ontzorgd: Hier geef je Hügge de sleutel en zij regelen dat jouw vloer zo snel mogelijk na de oplevering geïnstalleerd wordt.
  • Zelf leggen: Heb jij of ben jij die handige ‘oom’ die zelf alles kan? Geen probleem! Hügge zorgt ervoor dat de door jou gekozen vloer in je woning komt te liggen inclusief ondervloer en plinten zodat jij zelf aan de slag kan met het leggen.

 

Wanneer kan ik mijn vloer kiezen?

Nadat een appartement aan jou is toegewezen, je dossier is goedgekeurd en je de huurovereenkomst hebt getekend kan je via het speciale stofferingsportaal een keuze maken. Daarnaast kun jij natuurlijk in de tussentijd via ditzelfde portaal staaltjes aanvragen, een showroomafspraak inplannen of zelfs al een offerte aanvraag doen.

 

De laminaatvloer wordt gelegd door leverancier Hügge.

 

Wie is Hügge?

Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de appartementen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in De Kade.

 

Gordijnenservice

Hügge, biedt voor eigen rekening van de huurder, ook een gordijnenservice aan. Voor deze service kan je een afspraak maken in de showroom van Hügge.

 

Kan ik al een kijkje gaan nemen?

Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

 

Stofferingsportaal De Kade

MEUBILERING

Move&Rent is de inrichtings- (verhuur)oplossing voor expats, internationale bedrijven en vastgoedprofessionals in de Benelux en Frankrijk.

 

Een van de grootste uitdagingen voor expats is het vinden van degelijke huurwoningen, bij voorkeur volledig gemeubileerd. Bovendien is verhuizen naar een nieuw land een stressvolle en tijdrovende ervaring.

 

Bij Move&Rent is het de missie om meubels slim, flexibel en duurzaam te maken. Ze streven ernaar om de CO2-impact van onze producten te verminderen.

  • Er zijn onvoldoende gemeubileerde woningen op de woningmarkt.
  • Woningen inrichten kost tijd, geld en logistieke inspanning.
  • In Europa wordt jaarlijks 9,5 miljoen ton meubilair weggegooid en verbrand.

 

Daarom ondersteunen ze expats, studenten en vastgoedeigenaren bij het inrichten van hun woningen door hen een stressvrije en all-inclusive inrichtings(verhuur)service aan te bieden.

  • Flexibele voorwaarden, u huurt of koopt, kiest zelf uw huurperiode, uw budget, meubels & interieurstijl.
  • Stressvrij en all-inclusive, wij regelen alles (meubelselectie, montage, levering & installatie, onderhoud & herstel).
  • Groot assortiment van NIEUWE meubelen, diverse interieurstijlen, inclusief textiel, keukenaccessoires, klein elektronica & witgoed.
  • Duurzame oplossing, we beperken de CO2-voetafdruk van uw meubels door ze een tweede leven te geven.

 

Met het team van 15 mensen zijn we actief in 3 verschillende landen en helpen we jaarlijks meer dan 500 huishoudens om zich thuis te voelen.