Het is goed wonen in de KADE, Oostenburg

Misschien ken je dit unieke deel van het oude Amsterdamse havengebied al een beetje; bekijk anders de impressies of ga alvast wat sfeer proeven aan de waterkant. Je gaat wonen aan de VOC-kade of de Pieter Goosstraat, in een afwisselende wijk die helemaal bestaat uit smalle eilanden en schiereilanden. Een buurt met karakter, omdat Oostenburg ooit het werkeiland van de 17-eeuwse kooplieden was. Dat voel je nog steeds wel, ook dankzij de stoere, industriële details die mooi bewaard zijn gebleven. Nu een trendy woonwijk waar je kunt rekenen op modern en duurzaam woongenot, niet in een verre buitenwijk, maar overal dichtbij, inclusief voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en je vrije tijd. Wat is er leuker dan na een drukke werkdag een ommetje langs het water te maken, of even te relaxen in de  gezamenlijke daktuin of op je eigen balkon met uitzicht? Of je maakt een ommetje naar de antieke Van Gendthallen, waar ze nu nog bezig zijn met een ingrijpende restauratie, straks de ontmoetingsplek van de buurt waar altijd gezellig geroezemoes klinkt.

DE WONINGEN

In totaal 56 comfortabele appartementen in een tweelinggebouw, met direct ernaast een overdekte binnenplaats met een 100 jaar oude dakconstructie van staal met klinknagels en glas. Mooi bewaard gebleven: de authentieke, industriële details uit het vorige leven van deze werkplaats aan de waterkant. In de Kade zelf: vijf  ‘split level’ woningen en twee appartementen van het type Duplex, verdeeld over twee woonlagen. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, woonoppervlakte van 35 m2 tot maar liefst 89 m2.

HET AANBOD

Je mag rekenen op een lichte, ruimtelijk aandoende indeling en een hoog afwerkingsniveau, inclusief luxe keuken met apparatuur, badkamer en toilet. Een aantal appartementen heeft een balkon of loggia, sommige zelfs allebei. De gedeelde daktuinen zijn voor iedere huurder toegankelijk. Geniet van het uitzicht rondom, dat nooit verveelt!

Kom ik in aanmerking?

Bekijk de huurvoorwaarden en je weet het direct.